Horoskopski znak: Lav (opšte karakteristike)

Horoskopski znak lav
Horoskopski znak lav

Evo jednog posta, ako ste negde na putovanju, pa sretnete nekog Lava, da znate sa kim i kakvom osobom imate posla.

Kada je u pitanju Lav, ljubav dominira ovim znakom i njegovim srcem. Lavovi su generalno rođeni pod srećnom zvezdom. Harizmatični i pozitivnog stava, ne privlače samo gomilu prijatelja i prilika, već i uspevaju da prebrode teška vremena sa stilom, humorom i uzdignutog čela.

Kada se Lav jednom posveti vezi, potpuno joj je predan i veran. Međutim, ako im se srce slomi ili ih neko prevari, nikada im neće oprostiti ili zaboraviti. Kada dođe do raskida, pa čak i duge veze, umeju da nestanu bez pozdrava ili osvrtanja unazad. Lavovi umeju i da preseku i ostave druge slomljenog srca, ali uglavnom postoji dobar razlog za to. Za Lava, kada se veza završi, ona je gotova zauvek.

Lavovi imaju tri nivoa razvoja duše. Najviši je predstavljen Sfingom, koja predstavlja mudrost i znanje. Drugi je Lav, kralj džungle, kojim vlada ego, ali je i uvek zaštitnički nastrojen ka ljudima koje voli. Najniži je Lav mladunče, nezreo i uplašen od svega što je novo. Ovi Lavove se drže međusobno (poput deteta koje ne želi da napusti svoju majku) i ne podnose da budu sami.

Bez obzira na nivo razvoja koji su dostigli, svi Lavovi su trendseteri, vođe i avanturisti. Njihova slabost je njihov ponos. Kod Lava važi pravilo da ćete laskanjem postići sve što poželite, kao što ćete i kritikovanjem izgubiti svaku šansu koju ste imali.

Zato, ponvaljam, kad upoznate nekog lava, imajte negde na umu ovo o čemu smo pisali, ali uvereni smo da smo lepo prezentovali ovaj horoskopski znak.

Da li neko ima drugečije iskustvo?

Najpoznatije svetske i domaće ličnosti rođene u znaku lava su: Nil Armstrong, Alfred Hičkok, Musolini, Napoleon, Aleksandar Dima, Mik Džeger, Džordž Bernard Šo, Karl Gustav Jung, Stenli Kubrik, Henri Ford, Dastin Hofman, Fidel Kastro, Dragan Nikolić, Predrag Ejdus, Neda Ukraden…

Published by

avatar

Turizam

Putujte ljudi sa najjeftinijim agencijama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *